Å vips så var vi 3..

Yes! Nu har familjen åkt på en tripp, och då får bästa King flytta in hos mig & Kino ett tag. Ska bli mysigt att få rå om denna kille/gubbe, som så ofta har bott hos mig, genom åren. Inte nu, på väldigt länge dock, pga ålderdom och för att hans matte vill ha honom hemma. Helt förståeligt!

Till saken hör att vi ALLA, i denna familj, ÄLSKAR djur. Barnen är såna fina djurvänner, och de är alla uppvuxna med King. I juli blir våran allas älskling hela 14 år, och det har ju märkts ett tag. Han hör väldigt dåligt, ser dåligt och börjar magra ur litegrann. Men än så länge är det speed i honom, när vi är ute och går osv.. Men nu, nu ska han bara få njuta på hans ”pensionat”, han ska få sova så mkt han vill och bli lite bortskämd med kärlek, mat, få chans till vila och sköna kvällspromenader.

Den dagen denna herre inte finns mer, då kommer vi verkligen att sörja. Och bara vetskapen om att han snart kommer att få somna, gör ju oss alla ledsna. Men, han får gå när det är dags. Ingen kommer att acceptera att han lider, och enligt veterinären så har han inte ont, eller är sjuk på någe vis.

Tänk att man blir så fäst vid sina djur. Det spelar ingen roll vilket djur det är, det blir lika jobbigt ändå. Visst, det kanske är lite värre att förlora en hund, en katt, en häst, sin kanin osv, än att förlora en vandrande pinne. Ja, men ni fattar!

Idag är det morsdag. Jag gav min mamma både blommor, plus en jättefin ”mobil”-att hänga i fönstret/på balkongen, förra helgen. Jag har även gett min dotter en sådan ”mobil” och blommor, och sedan har jag skickat efter något till henne, som kommer på onsdag. Det tog bara 15 dagar för att få detta paket. Men, hon får den då hon kommer hem.

Det nalkas födelsedagar också. Min äldsta blir 11 och min näst yngsta blir 7. Fasen vad stora de har blivit. Min fina familj! ❤️❤️❤️

Nähä, nu ska jag fixa lite härhemma. Fly in i lite plantering, med min sista jord. På onsdag så får jag veta hur pass mkt jag blir drabbad utav balkongrenoveringarna. Det kan bli så att allt fr balkongen måste in. Får köpa en vaxduk, så att jag kan skydda mitt matsalsbord, då jag kommer att behöva ställa alla uteblommor på detta bord.

Lev väl..

En reaktion på ”Å vips så var vi 3..

  1. min katt blev akut sjuk efter 17 år, 2017, och då var det bara att stänga av och ta henne till veterinären. Hon var helt panikslagen🥺 när hon fått sprutan så böjde jag mig ner och pussade henne på huvudet och sa Tack för all kärlek fia. Då vred hon på huvudet och slickade mig i mungipan🥺

    Gilla

Lämna en kommentar